|
Ingredienser, 4 personer: |
Rullar:
8 färska pastaplattor, typ lasagne
1 sats tomatsås
8 msk Kesella
8 skivor rökt skinka
Lite riven ost
Sås:
4-5 st tomater
1 st liten gul paprika,
2 små gula lökar,
1 dl matlagningsgrädde 15%,
1 dl röd mjölk,
1 tsk sambal oelek,
1 tsk sirap,
6 tsk Lindhals Turkiska yoghurt
Svartpeppar, vitpeppar, vitlökspulver, allkrydda, grillkrydda.
|
|
Tillagning:
Såsen:
Hacka grönsakerna. Fräs dem snabbt i oljesprayad stekpanna.
Häll på grädde, mjölk och yoghurt.
Krydda med sambal oelek, sirap och de övriga kryddorna. Låt
puttra några minuter.
Pastarullarna:
Bred tomatsås och kesella på pastaplattor.
Lägg sedan rökt skinka ovanpå och rulla ihop.
Häll mer tomatsås ovanpå och strö på riven
ost.
Sätt in i ugnen 225 i 20 minuter.
Serveras med en god sallad.
Recept från maia HN
|