Tunnbrödsrullar

Ett snabbt och billigt inslag på en buffé eller till en fördrink: tunnbrödsrullar med fyllning. Vad man fyller dem med väljer man utifrån tycke, smak och kassa.
(Se till att tunnbrödet är riktigt färskt, och ta inte ut det ut påsen förrän precis när du ska fylla och rulla, annars vill det gärna spricka.)

Gör så här:
Bre brödet med mjukosten, ganska rikligt.
Lägg på önskad fyllning.
Rulla ihop och skär till snittar.
Stick gärna en tandpetare genom varje bit om de ska ätas som ”fingermat”.

snittar2

Förslag på fyllningar:
Räkost. Finhackade räkor eller crabsticks och lite klippt dill.
Salami-mjukost. Tunnskivad pepparsalami.
Neutral mjukost. Tunna skivor gravad eller kallrökt lax.
Skinkost. Skivad rökt skinka.
Mjukost med vitlök och örter. Kokt skinka och klippt persilja.
Legymsallad. Kokt skivad skinka.

tunnbrodsrulle2

snittar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *