Kycklingwok med nudlar

Ingredienser, 4 personer:

2-3 stora kycklingfiléer, ca 600 g
½ gul lök
1 påse wokmix, ICA (Broccoli, vattenkastanjer, minimajs,      .......................sockerärter, bambuskott, morötter)
1 burk skivade vattenkastanjer
2 msk Thai kycklingfond
2 msk soja
6 nystan vegetariska nudlar, ca 400 g torrvara

Tillagning:
Strimla kycklingfilén.
Spraya en teflonpanna med olja och bryn kycklingen tills den fått fin färg. Häll på 1 dl vatten och låt den puttra tills den är genomstekt. Lägg den åt sidan.
Bryn gul lök och vattenkastanjer i lite oljespray tills de fått lite färg. Lägg dem åt sidan.
Bryn wokmixen i lite oljespray tills den tinat och fått färg. Lägg den åt sidan.
Häll ner ca 2 dl vatten, kycklingfonden och sojan i stekpannan. Låt det koka upp, och lägg sedan ner nudlarna. (Bryt gärna av nystanen på mitten så blir de enklare att hantera.)
Så fort nudlarna mjuknat så blanda ner kycklingen och grönsaksblandningarna.
Värm till kokpunkten och ät direkt.

Servera med soja och Sambal oelek för den som vill hotta upp rätten en aning.
Inget ris behövs på grund av nudlarna.