Festmenyer

Här fyller jag på med förslag på hur man kan kombinera de olika recepten ur den här kokboken för att skapa en god och välkomponerad trerätters festmåltid - utan att behöva ösa på med kopiösa mängder kalorier.
Har du tips om goda festmåltider du själv serverat eller ätit - tipsa gärna!! Maila till info@pixelcat.se.


Förrätt  
grillade jätteräkor med avocado och sparris
Varmrätt  
Stekt fläskfilé med klyftpotatis, grönpepparsås
och snabb gul ratatouille
Dessert  
Smal pannacotta

Förrätt Broccolisoppa med crÈME FRAÎCHE OCH GRÄSLÖK
 
Varmrätt  
Grillad kycklingfilé med ugnsbakade rotsaker
Dessert  
Ginglass

Förrätt  
Skaldjurstallrik
Varmrätt  
  Fylld fläskfilé med pasta, tomat- och paprikasås
Dessert  
   

Förrätt  
Honungsmelon med skivor av fin rökt eller lufttorkad skinka och ostkuber
Varmrätt  
lax på lök- och paprikabädd med citron- och dillsås
Dessert  
Glasscoupe med blandade frukter

Förrätt  
Vitlöksbröd
Varmrätt  
Kycklingfilé i lergryta
Dessert  
  Balsamicomarinerade jordgubbar med Kesella vanilj
(Se receptet på etiketten till flaskan med Hallonbalsamvinäger. Enkelt och gott!)

Förrätt  
Löjromstoast
Varmrätt  
  flygande jacob
Dessert  
   

Förrätt  
bulgarisk Shopska-sallad
Varmrätt  
  vitlöksspäckad lammstek med färskpotatissallad
Dessert  
   

Förrätt  
avocadosallad
Varmrätt  
Sjömansfärs
Dessert  
  Kladdkaka

Förrätt  
tomat och mozzarellasallad
Varmrätt  
fläskkarré i lergryta
Dessert  
pannacotta

Förrätt  
   
Varmrätt  
   
Dessert  
   

Förrätt  
   
Varmrätt  
   
Dessert  
   

Förrätt  
   
Varmrätt  
   
Dessert