Uppdateringar 2017: Syrum

Jag ”återupptäckte” min blogg häromdagen när jag letade efter lite trädgårdsbilder. Den börjar bli lite inaktuell, så jag tänkte att det kanske var dags för några uppdateringar.

Sedan jag skrev senast har båda barnen hunnit flytta hemifrån och ett par rum få nya användningsområden. Mitt arbetsrum har flyttat en trappa upp och jag har istället fått ett litet (LITET) syrum innanför tvättstugan. Jag har lyckats klämma in en symaskinsplats, ett litet tillskärningsbord och en hög hylla för tygförvaring trots att rummet bara är 6,1 kvm. Det öppna utrymmet i tyghyllan är min lilla fotostudio där jag bl. a. fotograferar loppisfynd för min loppisblogg:

This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.