Nya utekrukor

Nu har jag äntligen hittat de utekrukor jag vill ha vid huset! Jag har letat sedan förra sommaren, och blev därför så nöjd när jag såg dem i butiken. Samtidigt var jag lite tveksam eftersom de var rätt dyra… Men jag köpte tre stycken, och nu när de är planterade och klara och står vid husväggen tycker jag att det blev riktigt bra! Idag har jag köpt en vit ungersk syren, några stockrosor och lite annat som växer på höjden – stor kruka kräver höjd på arrangemanget – och ikväll ska jag sätta ner de sista växterna i den sista krukan.

krukor

Vad det är för krukor? Jo, det är tvättunnor från IKEA! De är i rostfritt stål, är 60 cm höga och rymmer 70 liter. Det är naturligtvis en chansning att placera dem utomhus, men går det så går det! Snyggt blev det i alla fall!

This entry was posted in Trädgård. Bookmark the permalink.

One Response to Nya utekrukor

  1. Kristin says:

    Hej!
    Hur gick det med krukorna, med tanke på att ni placerade de utomhus? Funderar på att göra något liknande och ville höra om de rostade snabbt eller om det blev bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.