Bara två innerväggar kvar…

Nu finns mellanväggar mellan alla rum utom kök/hobbyrum.
Jag och dottern svängde förbi igår kväll för att hon skulle få se på sitt blivande rum. Hon tyckte att det såg litet ut, men egentligen skiljer det bara ett fåtal kvadratdecimeter från hennes nuvarande. Målet för oss alla är ju att vi ska reducera möblemanget och få det luftigare i det nya huset, så hon kanske får skippa en av sina höga bokhyllor… Alla får förvaringsplats i tvättstuga, förråd och klädkammare, så mycket som inte behövs dagligen i hennes eget rum kan förvaras där istället.

Jag har i alla fall definitivt bestämt att ta förrådet till arbetsrum istället. Nu är mellanväggen mot tvättstugan uppsatt, och det blir så ljust och fint. Inte stort, men mycket trevligare än det tänkta hobbyrummet – som nu plötsligt blivit degraderat till förråd istället! (Där ska dock ett litet arbetsbord med symaskin och sybehör ständigt stå framme så att man kommer sig för med att sy och laga direkt när det är något som behöver åtgärdas.)forrad
Så här ser det ut när man kikar in i mitt arbetsrum just nu. (Jo, jag får ju försöka vänja mig vid att kalla det så nu…)

Det tryckimpregnerade virket låg framme på gården, så jag gissar att balkongen är på gång inom den närmaste framtiden… Räcket har ju redan kommit.
Nej, nu sitter jag ju här och bloggar istället för att äta lunch. Till matbordet!

This entry was posted in Bygget. Bookmark the permalink.

One Response to Bara två innerväggar kvar…

  1. Henny says:

    Oj så spännande det ska bli att få se det på riktigt nån dag framöver! Jag förstår din dotters inställning. Jag minns när maken la ut fyra bräder på gården för att visa hur utbyggnaden på stugan skulle bli. Min spontana kommentar var ”va, blir det inte större!” Han såg sårad ut för han tyckte det var en riktigt stor yta. Det är det också nu i verkligheten med möbler och allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.