Badkaret är på plats

Igår monterades äntligen vårt nya badkar in! Vi gjorde den första förfrågan hos rörmokaren första veckan i december (!), men av olika skäl har det dröjt till nu innan han fick tag i ett lämpligt kar och hade tid att göra jobbet. Karet som bara är 160 cm långt är av märket PoolSpa, har dubbla massagesystem och värme.

Tyvärr drogs ingen elektricitet fram till badkarets plats i badrummet vid husbygget, bara vatten. Jag vet inte hur vi (eller elfirman) tänkte riktigt… Nu måste de ta upp ett hål i väggen in till tvättstugan där elskåpet sitter, eftersom karet måste gå på en egen säkring. En oförutsedd extrakostnad, tyvärr. Samtidigt monterar de en handdukstork i vardera badrummet – snygga och praktiska, med svängbara armar så att det är lätt att hänga upp handdukarna.

I badrummet på övervåningen har vi dessutom fått in en kommod med dubbla dörrar under tvättstället och ett badrumsskåp med spegel och belysning på väggen ovanför.

Nu är det inte mycket inne i huset som återstår… En hållare eller hylla för den trådlösa routern måste vi ha, eftersom signalen blir för svag om man placerar den inne i mediaskåpet som det egentligen var tänkt. Och ännu har vi inte löst problemet med tvättsorteringen. Ett antal backar eller korgar måste till, och vi har inte kommit på någon bra metod.

This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.

One Response to Badkaret är på plats

  1. Ann-Therese says:

    Hejsan, ang bloggen, att det blir svart, ja det är fler som sagt så och jag förstår att det beror på webläsare. Det funkar fint i firefox … men jag vill ta bort hela alltet men hittar inte var … Så allt bara blir vitt igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.