Senaste nytt i trädgården

Ja, så var det sommar igen! Det är då jag fixar mest med hus och trädgård, och det är då jag har mest tid att uppdatera bloggen…

Jag satte mig och läste min nyårshälsning och planerna jag hade för hus och trädgård under 2012. De har som vanligt blivit lite reviderade: Köksinredningen i förrådet är fortfarande på drömstadiet, men kanske ett projekt att ta tag i framåt hösten.

I trädgården har det inte hänt så värst mycket… Jag hade hoppats på att få tillbaka på skatten i sommar så att jag kunde lägga de pengarna på en friggebod, men skatteåterbäringen kommer inte förrän i december eftersom jag har firma… Synd men sant. Däremot var jag så fräck (?) att jag önskade mig pengabidrag till en friggebod av alla vänner och bekanta i 60-årspresent. Vi ställde till med dubbelkalas i maj eftersom maken också fyllt, och sammanlagt fick vi nästan 12.000 kronor! Helt otroligt bra – tack alla som lämnade bidrag!

Ett projekt som jag hunnit med i år är faktiskt att bygga golv i växthuset. Ni kanske minns att det förra året bara var barkflis som golv, men nu har jag ett fint trallgolv istället… Här kommer lite bilder av bygget.

Nu kan man till och med ha ett par små stolar och ett litet bord i växthuset om man vill. Än så länge har jag bara våra partyextrastolar här, men en liten cafégrupp vore nog fint…

This entry was posted in Trädgård. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.