Ritningar

Nu är det bestämt hur planlösningen för huset kommer att bli. Imorgon träffar vi Janne på Luleåkontoret för att göra det sista på beställningen klart.
Vi har fått nya ritningar på övervåningen där vi har fått toaletten och klädkammaren förstorade precis som vi ville – tack, Yngve! Takluckan är också flyttad in i klädkammaren – bra, så slipper man ha den i hallen…
Köket är nu korrekt ritat, med spis och diskho och kyl/frys på rätta ställena. Vi har valt att sätta in en mobil köksö (inte med på ritningen), men den beställer vi inte av HTH utan ordnar själva. Antagligen blir det en mobil enhet från någon restaurangköksleverantör – eller kanske en billig variant från IKEA medan vi bor in oss och känner oss för vad vi trivs med.
(Klicka på småbilderna för att se dem i stort format!)

Klicka för större bild!

Klicka för större bild!

Klicka för större bild!

This entry was posted in Ritningar. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.