Soffor

För ett halvår sedan köpte vi en ny skinnsoffa till vårt nuvarande vardagsrum, en Coffee från Mio i sandfärgat läder. Det är en vinkelsoffa som består av en 1½-sits, en 2½-sits och en bred hörndel. Den ska stå i vårt nya vardagsrum. Bordet på bilden har vi sålt, och nu funderar vi på om vi ska ha ett mörkbrunt eller ett vitt, högblankt bord. Några råd? (Vi testade med ett i lönn, men den nyansen låg för nära soffans egen färg så det blev blekt och tråkigt.) Golvet i vardagsrummet är ekparkett.

I biblioteket behöver vi en mindre och smidigare soffa som ändå är skön att sitta i. På IKEA gick jag igenom hela sortimentet, provsatt och provbäddade, och en soffa verkar passa mycket bra, nämligen Hagalund.
Det är en tvåsits-bäddsoffa med tvättbar och utbytbar klädsel. Den finns i beige, vitt och blåmönstrat, och man kan köpa till extra klädslar att byta emellan. Den var riktigt skön att sitta i och dessutom lätt att bädda. Den kostade 3890 kr inklusive en extra klädsel, och det är väl inte så farligt?
En nätt soffa och två eller tre lätta fåtöljer kring ett litet soff- eller satsbord är nog vad som får plats om vi ändå bekvämt ska kunna komma åt böckerna i hyllorna.
Klicka för större bild!
 

This entry was posted in Inredning, Senaste nytt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.