Husvisning avklarad – första kaklet satt i nya huset!

I går kväll höll mäklaren den första visningen av vårt gamla hus. Fem hade anmält intresse, och alla kom. Av dem verkade två stycken seriöst intresserade, en ville komma tillbaka en gång till, en var ointresserad och hos den siste var intresset enligt mäklaren ”svårbedömt”. Vi håller alla tummar att någon vill ha vårt kära hus!

Dottern och jag for förbi nya huset igår eftermiddag medan det fortfarande var folk kvar, och det var som vi trodde: De hade satt byggnadsställningen framför ytterdörren för att ingen (=jag) skulle klafsa rakt in på det nyspacklade hallgolvet. Nu var större delen torr och slipad, men de hade lagt på lite extra på ett par fläckar. Det gick i alla fall bra att gå in och titta. I badrummet var den första väggen kaklad, den med den grå randen bakom tvättstället. Det var naturligtvis svårt att se riktigt hur det kommer att bli, men det såg hyfsat ut så här långt. Lite irriterande med skarvarna som inte stämmer på höjden, men förhoppningsvis blir det inte så iögonenfallande när kommod och spegelskåp kommer på plats.

badrum1

Tvättstugegolvet var också i princip klart. Det blir riktigt snyggt, och jag är så glad att jag blev nedröstad när det gällde mörkbrunt golv! Det här ljusbeige blir jättefint, speciellt när de konstiga limegröna fläckarna kommer bort!

tvattstuga< BR>
En av snickarna undrade vad vi skulle ha för underlag under kaminen, glasskiva eller klinker. Jag talade om att vi ska ha klinker, samma sort som i hallen. De hade dock lagt parkett över hela golvet, så de måste ta upp ett hål för klinkerytan så småningom.
Idag är det ljuvligt väder, så det blir tropiska fruktdrinkar på altanen i eftermiddag, och sedan naturligtvis grillning!

This entry was posted in Bygget. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.