Huset är borta

Nu finns vårt hus inte i Myresjöhus’ kollektion mer. Från och med 1 juli i år finns det inga genvägar och övergångsregler längre när det gäller det där med nivåskillnader på bottenplanet – ni minns kanske att det lilla trappsteget satte käppar i hjulet när det gällde vårt bygglov? (Däremot har de istället några nya – också mycket snygga – hus som går i samma nyfunkisstil.)
Idag på lunchen var jag och mina fyra kollegor och tittade på huset. Jag har – naturligtvis – pratat så mycket om det, och alla var nyfikna både på var det låg och hur det såg ut.
Vi kom in utan problem. Det var tre snickare och en plattsättare igång, så det hände saker lite överallt. Vi kunde i alla fall gå runt och titta i alla rum, och för första gången testade jag att gå ut på balkongen. Den kändes mycket större än jag hade tänkt mig, och det kommer att bli så fint!
Jag har beställt röda trädgårdsstolar med svarta stativ på nätet och ska köpa ett litet nätt passande bord här i stan:

stol
(Foto från www.ojega.se)

Alla vitvarorna hade kommit och stod ute på infarten. Jag hoppas att de bär in dem innan det blir kväll… (Jag kom inte ihåg att fotografera något idag eftersom vi pratade hela tiden, men det får bli vid senare tillfälle.)

This entry was posted in Bygget, Inredning. Bookmark the permalink.

4 Responses to Huset är borta

 1. Henny says:

  Oj, vad rubriken fick mig att baxna, trodde ”gamla” huset redan var sålt! Jätteläckra trädgårdsstolar.

 2. Gunilla says:

  Ja, jag tänkte chocka världen lite… Vi har faktiskt ett par som är seriöst intresserade. De ska tänka på saken över natten, så vi hoppas att de slår till!

 3. Linda says:

  Vad trist att de tagit bort huset, det är ju så fint. Faktiskt ett av våra favorithus innan vi bestämde oss för Onsalavillan. Konstigt dock att någon annan skall få bestämma hur man skall ha sitt hus på insidan… Snygga stolar förresten!

 4. Maria says:

  Hej,
  Vilken tur ni har som kan göra alla extraval separat med respektive firma. Hur var det möjligt? Hur gick ni tillväga?
  Vad har ni gjort för tillval när det gäller el, måleri, och kakel/klinker? Ungefär hur mycket kostade var och en av dessa delar. Det låter nämligen väldigt ”billigt” (ja, allt är ju relativt) med 50 000 kr…

  Mvh,
  Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.