Kontraktet är skrivet

Idag har vi träffat paret som köper vårt nuvarande hus och tillsammans med mäklaren gjort upp om alla villkor och tidsplaner. Kontraktet är underskrivet, och den 11 september (!) flyttar de in i huset. Jag hoppas att de kommer att trivas lika bra här som vi har gjort.

Imorgon åker dottern och jag till IKEA i Haparanda för att bland annat köpa lampor till hela huset. Vi ska också kolla och mäta och provsitta de möbler som vi kommer att beställa med hemleverans till vår nya adress i början av september.

This entry was posted in Senaste nytt. Bookmark the permalink.

One Response to Kontraktet är skrivet

  1. Linda says:

    Vad skönt att ha kontraktet avklarat, grattis! Ha det så roligt på IKEA idag…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.