Fondtapeter och köksmontering

När jag tog en sväng förbi huset igår eftermiddag hade det hänt en hel del. Arbetsrummet var färdigtapetserat, och fondväggarna i biblioteket och dotterns rum var klara. All den vitmålade väven är också på plats, och taken är färdigmålade.
Jag är så nöjd med bokstavstapeten i biblioteket! Nästan så att jag önskar att vi satt den på en vägg till…

tapet bibliotek

Köket har också börjat ta form. Några av underskåpen är insatta redan. Från vänster inne i hörnet: ett hörnskåp med ”snurrinsats” för diverse bunkar och kärl, sedan diskbänksskåpet som står lite framdraget ännu. Det tomma hålet är platsen för diskmaskinen. Sedan kommer en lådhurts, skåpet för spishäll/ugn och längst till höger grytskåpet. Under det högsmala fönstret ska det in en lådhurts till (den som står upp och ner mitt på golvet) och därefter allra längst till vänster kyl/frys side-by-side.

koksskap

Ovanför de låga fönstren ska det sitta en hel rad överskåp, och utrymmet mellan under- och överskåp, även in i fönstersmygarna, ska kaklas i grått med 5×10 cm plattor. Det blir en sväng till imorgon för att kolla att överskåpen blir placerade enligt den ändrade ritningen…
Jag tror att detta blir husets bästa rum!

This entry was posted in Inredning, Köksplanering. Bookmark the permalink.

2 Responses to Fondtapeter och köksmontering

  1. Paulina says:

    Oj vad fint det börjar bli. Vad kul att det händer så mycket och att tapeten blev bra.
    Köket ser ut att bli himlans fint, ser fram emot uppdateringar!

    /Paulina

  2. Henny says:

    Det blev ju helläckert med tapeten, håller med om att det inte blev för mycket – om man säger så ;-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.