Väggen är flyttad!

Idag när jag for förbi bygget blev jag väldigt glad, av flera olika orsaker.
– För det första var den felaktiga skåpväggen i köket flyttad, så nu blir det exakt som det var tänkt – det är jag SÅ nöjd med!
På grund av väggflytten måste de sätta en passbit högst upp mot taket, annars kommer eldragningen att synas. (Den gick ursprungligen inne i väggen, men blev synlig i och med flyttningen.) Det är en liten detalj som inte spelar någon roll, tycker jag. Kakelkillen måste även ta upp den yttersta raden med golvklinker mot den nya väggen och lägga in en bredare, men det handlar bara om 5-6 plattor. Dessutom ska han ju ändå dit och göra kökskaklet, så det är säkert ingen större affär.

– För det andra fick jag också möjlighet att diskutera hur skafferiväggen ska byggas, och jag har valt det ”vinklade” alternativet för att rymma en vinkyl längst ner i skafferiet. Snickaren mätte efter mina pekningar och ritade markeringar på väggen, så nu vet de hur de ska göra.

– För det tredje fick jag goda nyheter om chefen för byggföretaget, han som brände sig så illa i en olycka för ett tag sedan. Han har kommit hem från brännskadeavdelningen och såren har läkt över förväntan. Det gjorde mig så glad!!

Här hemma packar och sorterar och säljer och slänger jag vidare – det är otroligt hur mycket man har lyckats samla på sig under årens lopp! Det ska bli väldigt skönt med en nystart så här mitt i livet – bara fräscha saker får följa med, och allt halvgammalt och småtrasigt ska bytas ut.
”Feng Shui är skönt”, som sonen sa…

This entry was posted in Köksplanering, Senaste nytt. Bookmark the permalink.

One Response to Väggen är flyttad!

  1. Eva Norberg says:

    Vilka glädjande besked! Härligt… skam den som ger sig. Jag lovar dig att du INTE kommer att sakna något av det du gör dig av med, det är bara härligt att få göra sig av med bråten man samlat på sig av ohejd vana.. Det är nära nu, oj vad kul för er.
    Kram och trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.