Besiktningsdatum satta!

På fredag morgon är det förbesiktning!
Nu känns det verkligen att det börjar dra ihop sig… På lördag har vi utflyttningsfest i det gamla huset, och sedan är det bara två veckor kvar tills det nya huset är vårt! Den 28 augusti klockan 13.00 är det nämligen slutbesiktning, och sedan är det bara att flytta in (hoppas jag…).

Idag har dottern och jag varit på IKEA och handlat en massa saker till huset. Det är inte klokt vad man plötsligt behöver mycket nytt! Bara en sådan sak som gardinstänger (och gardiner) till alla rum, inredning i kökslådorna, krokar och stänger till klädkammaren och lampor överallt! Det mesta vi sökte fanns i lager, och vi styrde hemåt med en absolut fullastad bil!

Imorgon ska jag träffa den ena grävmaskinsfirman, och på fredag den andra. Då får vi kostnadsförslag på utearbetet och kan besluta vem vi ska anlita.

Idag har även allt virket till trädäcket kommit, och det var en rekorderlig bunt! Däcket blir stort, över 80 kvm, så det är klart att det behövs lite grann… Förhoppningsvis börjar de bygga inom de närmaste dagarna.

Väderrapporten har sett lite deppig ut och förutspått regn och rusk de kommande dagarna, så jag har bestämt mig för att jobba några timmar imorgon. Nu när jag kollade senast så hade prognosen ändrats, och det verkar bli rätt bra hela resten av veckan. Det är ju utmärkt – då kan målerifirman göra färdigt ytterväggarna, och vi kan sitta ute under festen! Men jobba imorgon måste jag nog göra i alla fall…

This entry was posted in Senaste nytt. Bookmark the permalink.

4 Responses to Besiktningsdatum satta!

 1. Linda says:

  Här händer det saker må jag säga :-) Allt på en gång – skönt att ha både målning och altan klar när man flyttar in. Det blir verkligen fint…

  Själva träffar vi KA nästa vecka, markarbeten planerade till att börja vecka 37 – bättre sent än aldrig ;-) Kram

 2. Ann-Therese says:

  Oj vad roligt. Själva har vi lång tid kvar då inte ens grunden är påbörjad. Vi ska bygga i Ske-å. Lycka till med allt – ert hus ser superläcker ut =) Följer med spänning alla steg! =)

 3. Henny says:

  Oj vad det fint det blir. Hoppas du fortsätter visa huset sedan möbler och gardiner mm kommit på plats. Jag är lite nyfiken på hur IKEA-stuket ska göra sig i den omgivningen, trots att jag vet hur stilsäker du är ;-)

 4. Eva Norberg says:

  Åååh vad roligt! Inhandling, utflyttning, inflyttning,inredning… Visst inte glömmer du in- och utandningen? Det kommer säkert att bli toppenfint (och IKEA har faktiskt mycket som är riktigt snyggt…).
  Lycka till!
  Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.