Altanen växer fram – och vi packar och packar och packar…

Idag vid sextiden for vi med ett lass flyttlådor till huset, prylar som ska stå i lagerhyllorna i garaget. Vi satte också dit det elelement som ska värma garaget i vinter.
Precis när vi svängde ut från gatan kom kompisen som bygger altanen och svängde in. När klockan sedan blev framåt halv tio kunde jag inte bärga mig längre, utan tog en sväng till huset för att se hur mycket altan de hade hunnit bygga. Ytterligare några kvadrat var på plats, och det blir jättefint! Det som var allra finast var att de hade satt in en planka som ”bård” i hörnet utanför köket där trallen möts i en vinkel. Mycket snyggt!

altanen ons
Färgerna i bilden blev lite mystiska, eftersom det var så mörkt och jag var tvungen att ljusa upp fotot för att detaljerna skulle synas. (Det är vanligt tryckat virke, inte alls så blått som det ser ut.)

This entry was posted in Trädgård. Bookmark the permalink.

2 Responses to Altanen växer fram – och vi packar och packar och packar…

  1. Linda says:

    Vad smart med plankan i hörnet, jättefint, tror nog ”jag” skall härma det när det blir dags nästa sommar :-) Hur oljar ni altanen sedan? Har ni funderat på ”silvertjära”?

  2. Gunilla says:

    Ja,visst blev det snyggt? Vi väntar något år tills lite av impregneringen gått ur, och sedan blir det någon gråaktig färg. Vi vet inte ännu vad vi ska använda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.