Kyl och frys igen

Nu har jag forskat vidare i kyl och frys-frågan, och jag har hittat ett skåp från Gorenje som bara är 54 cm brett. Det har stor kyl ovanför en mindre frys – två sådana i bredd vore helt perfekt på väggen som är 109 cm… Jag ska kolla upp vilka återförsäljare det finns här i stan, och sedan annonserar jag antagligen ut side-by-side-skåpet och byter.

I morgon klockan 7 kommer en hantverkare och sätter upp ledstängerna som anlände idag. Det ska bli riktigt skönt att ha något att hålla sig i, speciellt när man går nedför trappan!

En liten sak i sänder blir klar. Idag har dottern fått upp en rullgardin, och vi har dessutom kört 4 vändor till soptippen. Det var mest emballage och omslagspapper från alla inslagna ömtåliga prylar, men även allt byggspill från altanbygget och lite annat skrot och skräp. Det var en härlig känsla att få iväg det!

Jag skulle in och handla ett klarrött tårtfat idag, och affären i fråga hade fått in ett jättesnyggt överkast i beige-vitt-svart (låter det bekant?) som fick följa med hem. Det blev väldigt fint mot den beige fondväggen i sovrummet, och lillkatten har redan funnit sig tillrätta på det.

Imorgon ska vi till banken och skriva färdigt alla papper på lånen. Sedan känns det som om det här underbara huset var riktigt vårt!!

This entry was posted in Köksplanering. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kyl och frys igen

  1. Vad skönt, då verkar det som att det löser sig i alla fall – både med kyl/frys och med ledstängerna ;-)

  2. vilken härlig blogg! ska bli spännande att följa er väg mot era projekt/planer och drömmar! kram emmy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.