Äntligen lite interiörfoton!

Många har frågat efter bilder inifrån huset, och nu börjar det bli så pass färdigt att jag vågar visa litegrann i alla fall…
Först matplatsen med den fina lampan som fick ersätta LoveDinner-belysningen:

matbord

Matbordet känns fortfarande en aning för stort, men det får stå kvar tills vidare. Det är onekligen praktiskt att det rymmer så många när det är helt utdraget…
Vänder man sig åt andra hållet ser man sittgruppen. Det stora soffan fyller utrymmet perfekt. Vi är särskilt nöjda med det annorlunda och spännande gardinarrangemanget i industristil…;-)
Skämt åsido, vi hade testat lite olika tjocklekar och färger på gardiner innan vi beställde lamelljalusierna som ska hänga här. Gardinstänger och skruvtvingar – man får inte bli rådlös! Helt vita lameller med lätt struktur blir det, men de är ett par veckor bort, och för att slippa insyn när höstmörkret kom så behöll vi detta arrangemang.

soffa

Så några vyer från köket ur olika vinklar. Köksön är jag SÅ nöjd med… den är både snygg och praktisk! Idag har vi t.ex. bakat pizza på den – det gick jättebra. Gott om plats och härlig yta att arbeta på.

kok1

kok2

Här ser man också den berömda VÄGGEN med vitrinskåpen som hade hamnat fel, men som lyckligtvis blev flyttad.

kok3

Mot halvväggen står skänken som innehåller lite finporslin och husets barskåp. Det är inte alls säkert att den ska vara kvar här, men precis som med köksbordet: tills vidare…

På övervåningen finns vårt sovrum. Det känns lite kalt och ”omysigt” än så länge, men det ska nog bli bättre med gardiner för fönstren och lite tavlor på väggarna.

sang

Och sist av allt en bild från vardagsrummet i förmiddagssol. Det blir så otroligt ljust och vackert när solen lyser in. Sedan har vi sol nästan hela dagen och kvällen – helt underbart!

rum sol1

Fler bilder följer – det är många rum kvar att visa. Och att inreda klart… ;-)
Men vi trivs så bra, och nästan allting fungerar exakt som vi hade tänkt oss det!

This entry was posted in Inredning, Köksplanering. Bookmark the permalink.

7 Responses to Äntligen lite interiörfoton!

 1. Janicke says:

  WOW! Så fint, förstår att du stortrivs.

 2. Henny says:

  Äntligen! jag har verkligen längtat efter detta ”hemma-hos-reportage”, varit in på bloggen varenda dag för att se om det kommit.
  Det ser helt underbart fint ut, förstår att ni mår bra där. Nu ser jag med förväntan fram mot nästa nummer ;-)

 3. Linda says:

  Spännande att få se delar av resultatet. Det blir verkligen jättefint! Härligt med de stora fönstrena överallt :-)

 4. Oktav-Maria says:

  Å, vad fint ni har hunnit få det! Jätteroligt att se bilderna! Själva börjar vi också komma någorlunda i ordning, men hjälp vad tid allting tar… Vi hoppas också kunna städa upp här ordentligt snart så att det blir ”fotorepresentabelt” så vi kan lägga ut bilder… :-)

 5. Birgitta says:

  Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med er, kan ni mejla mig?
  :-)
  /Birgitta

 6. Ann-Therese says:

  Så roligt, brukar också vara ”in” och kolla om ni lagt in några bilder. Fast jag förstår att det är rörigt så där i börja och inget kul att fota. Jättesnygt ser det ut! Vi bygger ett Myresjö i Skellefteå.

 7. Eva Norberg says:

  Vilka jättefina bilder från ett fantastiskt fint hus! Känner mig lite mallig som har sett det ”live”. Blir säkert mycket fint med lamellgardiner, ser strikt men fräscht och fräckt på samma gång.
  Ha det som bäst :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.