Mer rött…

…i inredningen! Den här fina ljusstaken i lackerad metall, designad av allas vår Ernst Kirchsteiger, fick jag i inflyttningspresent.

ernst1

Den är så listigt gjord att den hålls på plats i bokhyllan av böckernas egen tyngd. Den och en hel del annat han designat finns i stans nyaste inredningsbutik Casa Hylander i Bergsviken några kilometer utanför Piteå. Kika gärna in på deras hemsida: http://casahylander.se!

Och lite silver…

silver2

Det här är mitt ”silverfönster” i köket. Här vid bänken står den som gör sallad, och därför finns alltid bl.a. tomater och lök till hands i skålen på bänken. Krukan i fönstret var en inflyttningspresent från ett par kära vänner – då med en fantastisk bukett röda gladiolus i – och ströarna som jag redan hade råkade bara passa SÅ bra. De hängande lyktorna har legat nerpackade, men nu när de kom fram såg jag att de också skulle vara perfekta i fönstret.

This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.

One Response to Mer rött…

  1. Henny says:

    Den här tävlingen är väl något för er?
    http://tjohalia.blogg.se/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.