Julafton i nya huset

amaryllisknopp
Det var precis så roligt och vackert att fira jul i det nya huset som jag trodde att det skulle vara! Vi har juldekorerat i rött och vitt med svarta accenter – många smidesljusstakar, till exempel…
Vi har täckt vår nya, fula gran med alla kulor och stjärnor vi äger så att den funkar trots sitt taffliga utförande, och vi har lagat precis lagom mycket god mat. Det har lyst vackra ljus i lyktor och stakar överallt i huset, och en brasa har vi haft i kaminen också.
Familjen och kära släktingar har träffats och ätit gott, och julklapparna var väl valda och uppskattades av alla. Nu har vi avrundat kvällen, och imorgon ska ingen behöva stiga upp tidigt. Då ska vi fara och sätta ett ljus på svärfars grav; det är enda programpunkten. I övrigt blir det bara att slappa och ”leka med julklapparna”…

På det här sättet vill jag önska alla mina bloggföljare en riktigt God Jul!

This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Julafton i nya huset

  1. Tomten från Änge´ says:

    God fortsättning på julhelgen och ett riktigt skönt jullov önska vi jävretomtar ;-)

  2. Maria says:

    Oj, vad fint ni har fått det! Det ser otroligt mysigt ut på alla bilderna! Jag har också tittat på länken till Kurirens artikel och sett TV-inslaget, vilket också var jätteroligt att se. Kul att få ett ansikte på dig med, då vi hållit ”bloggkontakt” ett tag. :-)

    God fortsättningen på julen önskar vi i Täby!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.